Suomeksi  Россия

Terveyttä ja hyvinvointia heinää höyryttämällä

Haygain® on maailman johtava heinähöyryttimien valmistaja. Haygain®-höyryttimien tehokkuus hevosen hengitysteille haitallisten heinän epäpuhtauksien, kuten homeitiöiden, bakteerien ja pölypunkkien, tuhoamisessa on tieteellisesti todistettu. Haygain®-heinähöyryttimissä on ainutlaatuinen jakoputkisto, jonka avulla höyry leviää ja imeytyy tasaisesti kauttaaltaan heinään tuhoten epäpuhtaudet ja neutraloiden pölyn. Vahvat ja kestävät nimenomaan heinän höyryttämiseen kehitetyt höyrygeneraattorit.

Heinää liotettaessa arvokkaat ravintoaineet liukenevat veteen ja bakteerit jopa lisääntyvät lämpimissä ja kosteissa olosuhteissa. Höyrytettäessä vettä kuluu vain vähän, se imeytyy heinään, tekee siitä tuoksuvaa ja herkullista ja heinän ravintoaineet säilyvät.

Kauttamme kaikki Haygain®-heinähöyrytin mallit, joita on niin yhden kuin useammankin hevosen käyttöön. Edullisesti suoraan Englannista loppuasiakkaalle ilman välikäsiä ja varastointia.

Lue lisää höyryttämisen eduista (englanniksi) täältä https://www.haygain.co.uk/pages/benefit-of-hay-steaming tai ota yhteyttä Haygain®in Suomen edustajaan Kirre Pietilä 044-2944 887 www.kirpakat.fi  Sivustolta löydät myös mallikohtaiset tiedot ja hinnat.