Suomeksi  Россия

Gold Medal

Lihasmassaa suorituskykyyn

... ja silmäniloksi

Kauniilla, nopealla ja vahvalla hevosella on hyvin kehittynyt ja selvästi erottuva lihaksisto. Rasitusta kestävät lihakset ovat edellytys hyville suorituksille ja nautinnollisille yhteisille harrastuksille. Erityisillä ravintoaineilla voidaan merkittävästi kehittää lihasmassaa.

Lihakset tarvitsevat oikeita ravintoaineita

Jokaisen hevosen lihaksistoa voidaan kehittää ja vahvistaa sen yksilöllisen perimän ehdoilla. Oikean valmennuksen lisäksi edellytyksenä on riittävien ja oikeiden ravintoaineiden saanti.

{mijoshop id=245,image=1:120:120,name=1,price=1,button=1}
  • lisää lihasmassaa
  • ravintoaineita lihastyölle
  • soveltuu sekä suoritus- että näyttelyhevosille
  • ei dopingia

Valkuaista, amino- ja rasvahappoja

Lihaskudoksen muodostamiseen tarvitaan ennen kaikkea korkealaatuista valkuaista. Tämä tarkoittaa sitä, että valkuaisen rakennuspalikoina toimivia eri aminohappoja on oltava riittävissä määrin ja oikeissa suhteissa. Tavanomaisten hevosrehujen (heinä- ja viljakasvit) valkuaisprofiili ei ole tähän optimaalinen.

Lihasmassaa lisäävän lisäravinteen tulee tarjota tavanomaisesta ruokinnasta puuttuvia korkealaatuisia valkuaislähteitä ja raja-aminohappoja. Näitä ovat Gold Medalin hyvin imeytyvässä muodossa olevat, erityismenetelmällä valmistettu oluthiiva, spirulina-levä, käymällä valmistettu mallas-hiiva-uute, merilevät ja lisätty L-lysiini. Hormonituotantoa tukevat myös luonnollisella tavalla viljanitujen ja öljykasvien sisältämät rasvat yhdessä valkuaislähteiden kanssa. Kylmäpuristetun pellavaöljyn sisältämät välttämättömät rasvahapot edistävät lihaksiston joustavuutta.

Ravintoaineita lihasrakennuksen aineenvaihduntaan

Lihasrakennukseen tarvittavien eri ravintoaineiden rakenneosien oikeaan toimintaan aineenvaihdunta tarvitsee välttämättömiä työkaluja. Näitä ovat erityiset entsyymit, joiden avulla lihasten fibrillit rakentuvat, verkostoituvat ja liittyvät lihaksia stabilisoiviin sidekudoksiin. Entsyymien aktiivisuus edellyttää toiminnallisia ravintoaineita. Näihin kuuluvat B-ryhmän vitamiinit sekä tietyt hivenaineet kuten sinkki, mangaani, kupari ja piimaa, joita Gold Medal sisältää oikein tasapainotetuissa suhteissa. Näiden hyväksikäytettävyyden optimoimiseksi nämä ovat pääosin orgaanisesti sidottuina komplekseina. Maksa on aineenvaihdunnan kannalta keskeinen elin ja sen toimintaa tukevat maarianohdake, kurkuma ja oluthiiva.

Lihakset tarvitsevat myös suojaa

Peruskuntovalmennuksen ja kilpailusuoritusten aikana aineenvaihdunta käy ylikierroksilla. Tällöin syntyy väistämättä maitohappoja ja vapaita radikaaleja, jotka vaurioittavat kudoksia. Kehon oma entsyymijärjestelmä on luotu neutraloimaan näitä haitallisia aineita. Järjestelmän toimivuus edellyttää tiettyjä hivenaineita kuten sinkkiä, kuparia, mangaania ja seleeniä. Näiden mikroravintoaineiden lisäksi Gold Medal sisältää kudoksia suojaavia leviä, yrttejä, oluthiivaa, porkkanaa ja luonnollista E-vitamiinia.

Gold Medal on tehokas yhdistelmä fysiologisesti yhteisvaikutteisia ravintoaineita, joita tarvitaan täysin kehittyneen ja suorituskykyisen lihaksiston rakentamiseen, toimintaan ja suojaamiseen.

 

Täydennysrehu hevosille ja poneille. 

Pakkaus: Ämpäri 10 kg 

Koostumus: Viljanituja 75 %, oluthiivaa 7,2 %, Spirulina levää 7 %, yrttejä (maarianohdake, kurkuma, kaneli, korianteri, meirami) 5 %, mallas-hiiva-uute, L-lysiini, porkkana, omenamehu, pellavansiemen 0,5 %, melassileike, meri-levä, kylmäpuristettu pellavan- ja auringonkukanöljy 0,15 %, suola, vehnälese, valkosipuli.

Ravintoaineet:
Raakavalkuainen 17,0%
Raakakuitu 20,0%
Raakarasva 15,0%
Tuhka 14,0%
SRV 144g/kg
Sulava energia DE 15MJ/kg
Ravitsemukselliset lisäaineet per kg:
E-vitamiini 2.000mg
B1-vitamiini 60mg
B2-vitamiini 70mg
B6-vitamiini 40mg
B12-vitamiini 160mcg
Biotiini 1.200mcg
Nikotiinihappo 240mg
Foolihappo 20mg
Pantoteenihappo 100mg
Koliinihappo 500mg
Hivenaineet per kg:
Sinkki 270 mg
Mangaani 275 mg
Kupari 45 mg
Seleeni 0,7 mg

Teknologiset lisäaineet per kg: Piimaa

Ruokintasuositus: Peruskuntovaiheessa noin 40 grammaa kutakin 100 elopainokiloa kohden vuorokaudessa. Ylläpitoannokse-na riittää noin 20 grammaa kutakin 100 elopainokiloa kohden vuorokaudessa. Sekoitetaan hevosen muuhun väkirehuun. Tarjoa nirsoille hevosille aluksi hyvin pieninä annoksina.