Suomeksi  Россия

Hilton Herbs on perustettu yli 20 vuotta sitten. Hilton Herbs tarjoaa laadukkaita, luonnollisia ravintolisäaineita eläimille. Hilton Herbs on tunnettu maailmanlaajuisesti, tuotteita viedään 25 maahan ja yritys on markkinajohtaja alallaan monessa maassa. Asiakaskunta koostuu yksittäisistä eläintenomistajista ammattilaisiin. Tuotteita käyttävät aktiivisesti mm. eläinläälärit, osteopaatit, fysioterapeutit, ratsuttajat ja valmentajat.

Yrityksen perustaja Hilary Self on pätevöitynyt lääketieteellisten yrttien asiantuntija. Hän on kirjoittanut 2 kirjaa yrttien käytöstä hevosille ja on erittäin kysytty ja arvostettu luennoitsija hevos- ja eläinlääketieteen seminaareissa ympäri maailman.

Tuotteet valmistetaan Englannissa lääkelaatuisista yrteistä jotka hankitaan pääosin euroopasta, tunnetuilta yrttiviljelijöiltä. Tarkka laadunvalvonta ja säännöllinen testaus takaa turvalliset ja huippulaadukkaat tuotteet. Hilton Herbs takaa, ettei tuotteet sisällä muuntogeenisiä ainesosia tai täyteaineita. Tuotteet on suunniteltuja kehitetty eläimille, ja niitä testataan ennen myynnin ja markkinoinnin aloittamista. Kyse ei ole ihmispuolelta siirretyistä tuotteista, vaan nimenomaan hevosille (koirille & kissoille) suunnitelluista testatuista tuotteista.

Hilton herbs kantaa vastuun ympäristöstä. Tuotteiden valmistuksessa käytettävät materiaalit eivät rasita ympäristöä, ja kaikki tuotteet ovat kasviperäisiä. Pakkausmateriaalit ovat bio-hajoavia ja muoviset pakkaukset voidaan kierrättää. Hilton Herbs ei käytä uhanalaisia yrttejä. Hilton Herbs tukee reilun kaupan järjestöä. Suurin osa yrteistä viljellään luonnonmukaisesti ja hankitaan viljelijöiltä jotka ovat kasvattaneet yrttejä jo useamman sukupolven ajan.