Suomeksi  Россия

Vollwertpellets

On tärkeää tietää että hevosen perusruokinta on kunnossa. Useimpien hevosten ruokinta perustuu hyvään heinään, kauraan ja pelletteihin. Perusrehujen laatu vaihtelee kuitenkin suuresti jolloin on tärkeää että yksi ruokinnan peruspilari on ja pysyy luotettavana. Vollwertpellets on hyvän ruokinnan tukipilari.

Tärkeitä ravintoaineita sisältävä kylmäpuristettu pelletti, joka soveltuu kaikenrotuisille ja kaikenlaisessa käytössä oleville hevosille. Soveltuu myös erinomaisesti suurien tallien perusväkirehuksi.

  • monipuolinen
  • kylmäpuristettu, ei sisällä sidonta-aineita eikä kauraa
  • soveltuu kaikille aikuisille hevosille ja poneille

Hyvä ruokinta voi olla näin yksinkertaista

Vollwertpellet soveltuu syötettäväksi yksinään karkearehun lisänä, tai yhdessä kauran tai muun väkirehun kanssa. Monipuolisuutensa ja laajan ravintoainekoostumuksensa ansiosta rehu soveltuu kaikenrotuisille hevosille, sekä ylläpitoon että vaativiinkin suorituksiin. Kauraton Vollwertpellet sopii hyvin kuumillekin hevosille.

Kuten kaikki muutkin St Hippolyt-rehut, valmistetaan Vollwertpellet alle 40°C lämpötilassa. 

Hellävarainen pelletöinti säilyttää kasvien arvokkaat ravintoaineet (kasvientsyymit, sekundaariset kasviaineet ym.). Sidonta- tai säilöntäaineita ei käytetä laisinkaan. Pellettien karkea koostumus edistää pureskelua ja ruuansulatusta. Vollwertpellet on hyvin sulava ja maistuva yleisrehu.

Vollwertpelletin yli 150 yksittäistä ainesosaa tarjoavat hevoselle sen tarvitsemia ravintoaineita tasapainottaen muun perusruokinnan puutteita ja laatuvaihteluita.

Taloudellinen valinta

Pitkän ajan kokemukset osoittavat, että hevoset saavat hyvän rehuhyötysuhteen Vollwertpelletillä.

Pienet syöttömäärät eivät rasita ruuansulatuselimistöä.

 

Täysrehu hevosille ja poneille. 

Pakkaus: Säkki 25 kg 

Koostumus: Ohrahiutale, sinimailasmurska, vehnälese, kaurankuorilese, öljykasviseos (pellava, auringonkukka, rapsi) 7%, melassileike, omenan puristejäämä, maissinalkiot, yrttejä (piparminttu, rosmariini, fenkoli, kamomilla, sarviapilansiemen) 2,2%, ohranituja, rypäleensiemenuute, merileväkalkki, maissihiutale, seosmelassi, mallas-hiiva vierre, suola, oluthiiva.

Ravintoaineet

Raakavalkuainen 10,2%
Raakakuitu 12,6%
Raakarasva 3,8%
Tuhka 9,0%
SRV 86g/kg
Sulava energia DE 10,5MJ/kg
Kivennäiset
Kalsium 1,1%
Fosfori 0,5%
Magnesium 0,3%
Natrium 0,5%
Hivenaineet per kg
Rauta 100mg
Sinkki 150mg
Mangaani 75mg
Kupari 30mg
Koboltti 1,5mg
Seleeni 0,5mg
Hivenaineet per kg:
Rauta 100 mg
Sinkki 150 mg
Mangaani 75 mg
Kupari 30 mg
Koboltti 1,5 mg
Seleeni 0,5 mg
Ravitsemukselliset lisäaineet per kg
A-vitamiini 15.000 KY
D3-vitamiini 1.600 KY
E-vitamiini 80mg
B1-vitamiini 10mg
B2-vitamiini 10mg
B6-vitamiini 5mg
B12-vitamiini 40mcg
Biotiini 330mcg
Nikotiinihappo 50mg
Foolihappo 6mg
Pantoteenihappo 20mg
Koliinikloridi 450mg

Ruokintasuositus: Karkearehun lisäksi ainoana väkirehuna noin 500-800 g kutakin hevosen tai ponin 100 elopainokiloa kohden vuorokaudessa. Jaa useammalle ruokintakerralle vuorokaudessa. Annettaessa suositusta pienempinä annoksina tai puutostiloissa suositellaan lisäksi antamaan SemperMiniä tai MicroVitalia.